Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Rozumím
Guy Charlemagne ,,Les Mesnil Sur Oger " Brut Rosé, NV

Guy Charlemagne ,,Les Mesnil Sur Oger " Brut Rosé, NV

Francie, Champagne, Guy Charlemagne
100% Pinot Noir
Šat vína se pyšní jemným, delikátním, pravidelným perlením drobných perliček CO2 a vznešenou růžovou barvou. Vůni charakterizují vroucí tóny vyzrálé ostružiny a černé třešně v alkoholu. Chuť vína je elegantní, podmanivá, ušlechtilá a dokonale harmonická. Ústní aroma charakterizují noty černého rybízu, ostružiny a konfitované maliny.
Štědré, svůdné šampaňské víno vychutnávejte vychlazené na 10°-11°C. Je dokonalým aperitivem a lahodně doprovodí bohaté úpravy mořských korýšů, uzeného lososa s blinis, svatojakubskou mušli v raviole, ochucenou vanilkou a šafránem, ale i ovocné deserty.

1 132 Kč

včetně DPH
Skladem 118 ks

Francie, Champagne, Guy Charlemagne
100% Pinot Noir
Šat vína se pyšní jemným, delikátním, pravidelným perlením drobných perliček CO2 a vznešenou růžovou barvou. Vůni charakterizují vroucí tóny vyzrálé ostružiny a černé třešně v alkoholu. Chuť vína je elegantní, podmanivá, ušlechtilá a dokonale harmonická. Ústní aroma charakterizují noty černého rybízu, ostružiny a konfitované maliny.
Štědré, svůdné šampaňské víno vychutnávejte vychlazené na 10°-11°C. Je dokonalým aperitivem a lahodně doprovodí bohaté úpravy mořských korýšů, uzeného lososa s blinis, svatojakubskou mušli v raviole, ochucenou vanilkou a šafránem, ale i ovocné deserty.

Parametry

Země Francie
Oblast Champagne
Vinařství Guy Charlemagne
Archivace 4 - 8 let
Ročník NV
Obsah 0,75 l

Další informace

Sběr hroznů probíhá ručně. Jemně namačkané hrozny jsou vyluhovány v kádích termicky regulovaných. Po získání žádoucí barvy kvasícího moštu, je kvasící samotok oddělen od, slupek hroznů do nové kádě, kde je dokončeno kvašení, tedy celý tento postup výroby růžového klidného vína, nazývaný metodou „krvácení“. Jablečně mléčná fermentace proběhne zcela či částečně, dle potřeby. V dalších výrobních postupech je pokračováno jako při klasické výrobě šampaňského vína. Ve finální fázi je přidán do konečného výrobku expediční likér, obsahující 8g-10g cukrů/litr a víno se následovně, po dobu 24 měsíců, vyvíjí v lahvích před expedicí.
Z celkové výroby jednotlivých cuvées viniční usedlosti Guy Charlemagne (150 tisíc lahví).
představuje růžové cuvée 2%.
Vše skladem
doručení do 24 hodin
Doprava ZDARMA
při nákupu nad 3000 Kč
Možnost osobního
odběru
Zboží je provázáno
exkluzivitou
Špičková vína od malých
a středních producentů