Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Rozumím
Haut Charmes 2016 BLC, Bordeaux Rouge
Obrázek

Haut Charmes 2016 BLC, Bordeaux Rouge

Francie

Bordeaux

Haut Charmes

80% Merlot
20% Cabernet Sauvignon
Šat vína zdobí zářivá, tmavě rubínová barva. Lesk je vysoký a viskozita je středně bohatá. Vůni charakterizují subtilní noty červeného ovoce a podmanivý tón koření. V chuťovém, dokonale harmonickém výrazu tvoří pevnou strukturu ušlechtilé třísloviny a ústní aroma je ovocně svěží.
Lahodné víno vychutnávejte na teplotě 15°-16°C nyní a až do roku 2022. Vždy bude příjemným společníkem králičí teriny, grilovaného a pečeného hovězího masa bez výrazné omáčky, bohatší úpravy kvalitní drůbeže i masa bílého nebo jemných polotvrdých sýrů.

156 Kč

včetně DPH
Skladem 385 ks

Francie

Bordeaux

Haut Charmes

80% Merlot
20% Cabernet Sauvignon
Šat vína zdobí zářivá, tmavě rubínová barva. Lesk je vysoký a viskozita je středně bohatá. Vůni charakterizují subtilní noty červeného ovoce a podmanivý tón koření. V chuťovém, dokonale harmonickém výrazu tvoří pevnou strukturu ušlechtilé třísloviny a ústní aroma je ovocně svěží.
Lahodné víno vychutnávejte na teplotě 15°-16°C nyní a až do roku 2022. Vždy bude příjemným společníkem králičí teriny, grilovaného a pečeného hovězího masa bez výrazné omáčky, bohatší úpravy kvalitní drůbeže i masa bílého nebo jemných polotvrdých sýrů.

Parametry

ZeměFrancie
OblastBordeaux AOC
VinařstvíHaut Charmes
Ročník2016
Obsah0,75 l

Další informace

Tak jako v případě bílého vína Haut Charmes, tak i víno červené se zrodilo na parcelách jednotlivých viniční usedlostí v kraji Bordeaux, osázených typickými odrůdami – v tomto případě Merlot a Cabernet Sauvignon. Jejich hrozny byly pečlivě selektovány z 25 let starých viničních keřů, pěstovaných na půdách vápencově jílovitých.

Výrobní postupy: Po macerační periodě jemně namačkaných hroznů probíhá alkoholové kvašení při termicky regulované teplotě po dobu 8-10 dnů, následované jablečně mléčnou fermentací.
Před stáčením je víno školeno v ocelových kádích.

Podobné produkty

156 Kč
156 Kč
r. 2018 · 0,75 l · Skladem 349 Ks
Vše skladem
doručení do 24 hodin
Doprava ZDARMA
při nákupu nad 3000 Kč
Možnost osobního
odběru
Zboží je provázáno
exkluzivitou
Špičková vína od malých
a středních producentů