Druhé víno slavného zámku, je vyráběno z mladších viničních hlav, pěstovaných na viniční usedlosti a sestavováno je v jednotlivých fázích výrobního procesu. Z celkové produkce tvoří v průměru 40%.
HISTORIE: Château Canuet je, až do ročníku 2005, druhé víno slavného Château Cantenac Brown, Margaux A.O.C., 3eme Cru Classé v roce 1855.
Rodina du Vivier získává Cantenac Brown v roce 1985. V roce 2006 od ní kupuje zámek a vinohrad Mr Simon Halabi a druhé víno je nabízeno od té doby až do současnosti, pod názvem BRIO de Château Cantenac Brown.
Jeho celková rozloha je 48 ha a rozkládá se z velké části na území obce Cantenac.
Půdní skladbu tvoří Garonnské štěrky, promíchané místy s hrubými písky, což jsou nánosy tvořené řekou Garonnou po dobu mnoha milionů let. Půdní podloží komponují jíly a vápence z doby paleogénu (před 33 miliony let). Osázení: 8.500 hlav na hektar a výnos – 55hl/ha.
VÝROBA: Druhé víno usedlosti – Château Canuet – bylo vždy sestavováno z hroznů rodících se na parcelách osázených mladými viničními keři. Macerace ( po dobu 20 dní) a alkoholové kvašení (po dobu 15 dnů, při teplotách 29°-30°C) probíhalo vždy v ocelových, termicky regulovaných kádích a jablečně mléčná fermentace se prováděla z části v barriques a z části v kádích. Château CANUET bylo školeno po dobu 12ti měsíců v sudech, z 20-25% každým rokem nových.