Apelace: Crémant de Bourgogne A.O.C.
Hrozny odrůd Pinot Noir a Gamay, které vínu dávají jeho bohatý senzorický výraz, byly sklizené ručně na vinohradě obce Saint-Bris, v srdci vinařského Burgundska. Vinohrad je obděláván podle pravidel beroucí ohled na okolní prostředí.
Sklizené hrozny jsou pomalu a delikátně lisované. První vylisovaný mošt je velice kvalitní a je používán jako základ pro budoucí víno. Alkoholové kvašení probíhá v ocelových, teplotně regulovaných kádích. Následovně skupina enologů sestavuje dokonalé scelení obsahů jednotlivých kádí.
V následující fázi probíhá, již scelené víno, druhotným kvašením v lahvích, čímž vzniká jemné a dlouze trvající perlení ušlechtilého vína.
Ve finální fázi je víno školeno po dobu osmnácti měsíců, v dokonalých klimatických podmínkách. Po odstranění kalů z lahví je jejich obsah doplněn expedičním likérem, obsahujícím 10g cukrů/litr.
Historie: Céline a Fréderique GUEGUEN založili jejich viniční usedlost v roce 2013. Je situovaná v centru vinohradů Chablis.
36ha vinohradů je osázených s velké části odrůdou Chardonnay a jsou součástí apelací Bourgogne a Chablis. Majitelé rovněž hospodaří na vinohradech osázených odrůdou Sauvignon v apelaci Saint-Bris a odrůdou Pinot Noir v AOC l´Irancy.
Céline a Fréderique, jsou nedílnou součástí jejich rodin a založili viniční usedlost, která píše novou kapitolu vinařské historie.