Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Rozumím
Barolo Serralunga 2014, Luigi Pira
Barolo Serralunga 2014, Luigi Pira

Barolo Serralunga 2014, Luigi Pira

Itálie, Piemonte, Luigi Pira

Intenzivní granátová barva vykresluje na šatu vína oranžový nádech. Lesk je středně vysoký a viskozita je bohatá. Elegantní a komplexní vůni komponují noty ušlechtilé kůže, sušených lístků květů rudé růže, jemných koření a sena. Dlouze trvající chuťový výraz je skvostný, vláčný, rovnováha mezi taniny a aciditou je dokonalý. Ústní aroma obohacují tóny tabáku a skořice. Vskutku báječné Barolo, hedvábné, aristokraticky vznešené.
Doporučujeme: Úchvatné víno vychutnávejte od roku 2019 až do let 2030-32, na teplotě 16°-17°C. Ideálně doprovodí osso bucco po Milánsku, prsíčka z divoké kachny na smržích, pečený jehněčí hřbet na aromatech nebo hovězí dušené na víně.

766 Kč

včetně DPH
Skladem 44 ks

Itálie, Piemonte, Luigi Pira

Intenzivní granátová barva vykresluje na šatu vína oranžový nádech. Lesk je středně vysoký a viskozita je bohatá. Elegantní a komplexní vůni komponují noty ušlechtilé kůže, sušených lístků květů rudé růže, jemných koření a sena. Dlouze trvající chuťový výraz je skvostný, vláčný, rovnováha mezi taniny a aciditou je dokonalý. Ústní aroma obohacují tóny tabáku a skořice. Vskutku báječné Barolo, hedvábné, aristokraticky vznešené.
Doporučujeme: Úchvatné víno vychutnávejte od roku 2019 až do let 2030-32, na teplotě 16°-17°C. Ideálně doprovodí osso bucco po Milánsku, prsíčka z divoké kachny na smržích, pečený jehněčí hřbet na aromatech nebo hovězí dušené na víně.

Parametry

ZeměItálie
OblastPiemonte
VinařstvíLuigi Pira
Archivace4 - 15 let
Ročník2014
Obsah0,75

Další informace

Vinohrad: Rozkládá se v srdci apelace, ve vesnici Serralunga, kde je i sídlo vinařství.

V půdním složení vinohradu dominují jíly a vápence.

Výrobní a školící postupy: Vinobraní probíhá výhradně ručně, alkoholové kvašení se provádí v ocelových kádích s horizontální rotací a trvá 7-10 dní.

Víno je školeno po dobu 24 měsíců v dubových kádích o obsahu 25HL.

 

Podobné produkty

1 936 Kč
1 936 Kč
r. 2008 · 0,75 l · Skladem 5 Ks
1 119 Kč
1 119 Kč
r. 2011 · 0,75 l · Skladem 20 Ks
1 936 Kč
1 936 Kč
r. 2011 · 0,75 l · Skladem 36 Ks
1 418 Kč
1 418 Kč
r. 2011 · 0,75 l · Skladem 41 Ks
Vše skladem
doručení do 24 hodin
Doprava ZDARMA
při nákupu nad 3000 Kč
Možnost osobního
odběru
Zboží je provázáno
exkluzivitou
Špičková vína od malých
a středních producentů