Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Rozumím
Blauburgunder Pinot Nero DOC 2017 FESTIVAL, Meran
Blauburgunder Pinot Nero DOC 2017 FESTIVAL, Meran

Blauburgunder Pinot Nero DOC 2017 FESTIVAL, Meran

Itálie

Alto Adige

Kellerei MERAN 

100% Blauerburgunder – Pinot Noir
Šat vína dekoruje zářivá rubínová barva. Lesk je vysoký a viskozita je středně bohatá. Vůni vína presentují hlavně tóny ovoce: třešně, maliny a jemná nota ostružiny. Chuť vína je středně intenzivní, pevné, ušlechtilé třísloviny jsou ve finálním pocitu hladce sametové. Ústní aroma tvoří převážně noty vyzrálé tmavé třešně, višně a lesních plodů.
Podmanivé víno vychutnávejte nyní na teplotě 15°-17°C a až do roku 2023. Je ideálním doprovodem jemné úpravy spárkaté i pernaté zvěřiny, pečeného jehněčího masa a výrazných sýrů.

307 Kč

včetně DPH
Skladem 259 ks

Itálie

Alto Adige

Kellerei MERAN 

100% Blauerburgunder – Pinot Noir
Šat vína dekoruje zářivá rubínová barva. Lesk je vysoký a viskozita je středně bohatá. Vůni vína presentují hlavně tóny ovoce: třešně, maliny a jemná nota ostružiny. Chuť vína je středně intenzivní, pevné, ušlechtilé třísloviny jsou ve finálním pocitu hladce sametové. Ústní aroma tvoří převážně noty vyzrálé tmavé třešně, višně a lesních plodů.
Podmanivé víno vychutnávejte nyní na teplotě 15°-17°C a až do roku 2023. Je ideálním doprovodem jemné úpravy spárkaté i pernaté zvěřiny, pečeného jehněčího masa a výrazných sýrů.

Parametry

ZeměItálie
OblastAlto Adige
VinařstvíKellerei Meran
Archivace2 - 6let
Ročník2017
Obsah0,75 l

Další informace

VINOHRAD: Hrozen se urodil na tratích vinohradů Dorf Tirol, Algund a Lana, ležících v nadmořské výšce 500-550m. Stáří viničních keřů je v průměru 10-20 let. Půdní skladbu jednotlivých parcel tvoří kamenité sutě, přinesené na svahy při tání ledovců.
VÝROBNÍ POSTUPY: Macerace namačkaných hroznů a teplotně kontrolovaná alkoholová fermentace trvají 10 dnů. Jablečně mléčná fermentace a školení vína probíhá v barriques a v malých dubových sudech.

Vše skladem
doručení do 24 hodin
Doprava ZDARMA
při nákupu nad 3000 Kč
Možnost osobního
odběru
Zboží je provázáno
exkluzivitou
Špičková vína od malých
a středních producentů