Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Rozumím
Langhe Nebbiolo 2016, Luigi Pira
Langhe Nebbiolo 2016, Luigi Pira

Langhe Nebbiolo 2016, Luigi Pira

Itálie, Piemonte, Luigi Pira                                                                          Langhe DOC

Víno se pyšní výraznou granátovou barvou, dekorovanou rubínovým odstínem. Lesk je vysoký a viskozita je bohatá. Vůně vína je delikátní, komplexní, komponovaná z not květu fialky, rudých květů a vlhké zeminy. Elegantní a štědrý chuťový výraz charakterizují ušlechtilé třísloviny, svěžest a dokonalá finální harmonie. Ústní aroma dominují tóny vyzrálé třešně a ušlechtilých dřevin.
Doporučujeme: Svěží, elegantní víno vychutnávejte nyní a až do roku 2025-30, vždy na teplotě 16°-18°C. Příjemně doprovodí rizoto s lesními houbami, těstoviny s masovou omáčkou nebo dušené hovězí.

441 Kč

včetně DPH
Skladem 110 ks

Itálie, Piemonte, Luigi Pira                                                                          Langhe DOC

Víno se pyšní výraznou granátovou barvou, dekorovanou rubínovým odstínem. Lesk je vysoký a viskozita je bohatá. Vůně vína je delikátní, komplexní, komponovaná z not květu fialky, rudých květů a vlhké zeminy. Elegantní a štědrý chuťový výraz charakterizují ušlechtilé třísloviny, svěžest a dokonalá finální harmonie. Ústní aroma dominují tóny vyzrálé třešně a ušlechtilých dřevin.
Doporučujeme: Svěží, elegantní víno vychutnávejte nyní a až do roku 2025-30, vždy na teplotě 16°-18°C. Příjemně doprovodí rizoto s lesními houbami, těstoviny s masovou omáčkou nebo dušené hovězí.

Parametry

ZeměItálie
OblastPiemonte
VinařstvíLuigi Pira
Archivace4 - 15 let
Ročník2016
Obsah0,75

Další informace

Vinohrad: Je orientovaný jižně i na jihozápad a rozkládá se v 350m nad mořem, ve vesnici Serralunga.

Stáří viničních keřů je 20 let a jejich kořeny prorůstají půdy jílově vápencové.

Výrobní a školící postupy: Macerace a alkoholová fermentace ručně sbíraných hroznů probíhá po dobu 10-15 dní v ocelových kádích.

Víno je školeno 12 měsíců v dubových sudech, rozdílných velikostí a následovně odpočívá 6 měsíců v lahvích, před distribucí.

Vše skladem
doručení do 24 hodin
Doprava ZDARMA
při nákupu nad 3000 Kč
Možnost osobního
odběru
Zboží je provázáno
exkluzivitou
Špičková vína od malých
a středních producentů