Výběr Kategorií článků
Vinařský slovník
Výběr Kategorií článků

J

JABLEŇO-MLÉČNÉ KVAŠENÍ 

Tzv. jablečno-mléčné kvašení bývá někdy popisováno jako druhé kvašení, je to však ve skutečnosti biochemický proces, který přeměňuje tvrdou kyselinu jablečnou z nevyzrálých hroznů na jemnou kyselinu mléčnou a kysličník uhličitý.

JEZERO VÍNA

Běžný výraz používaný pro nadbytek stolních vín nízké kvality v rámci EU.

JUG WINE

(anglicky) Kalifornské stolní víno vyráběné ve velkých množstvích. Název odvozen od skutečnosti, že se prodávalo v typických džbáncích.

Vše skladem
doručení do 24 hodin
Doprava ZDARMA
při nákupu nad 2000 Kč
Možnost osobního
odběru
Zboží je provázáno
exkluzivitou
Špičková vína od malých
a středních producentů