Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Rozumím
Výběr Kategorií článků
Vínopedie
Výběr Kategorií článků

Chateua Bel - Air

APPELLATION: Lussac - Saint Emilon

CÉPAGES (odrůdy révy):  Merlot, Cabernet franc, Cabernet Sauvignon

ARCHIVACE: 2 - 5 let

VINAŘSTVÍ CHATEAU BEL - AIR:

Chateua Bel - Air se skládá z 30 hektarů půdy a z toho je 21ha vinic. Vinice jsou vysázeny na široké náhorní plošině. Vinice jsou v průměru staré 35 let, což je dobré pro výrobu vyváženého vína.

PŮDA: hlína s oblastmi oxidu křemičitého a štěrku, s podložím jílu Hrozny jsou sklízeny pouze tehdy, když jsou plně zralé, protože je důležitá kvalita vůně a pozdější vývoj tatinů. To vše je závislé na kvalitě a zralosti hroznů. Teploty pro kvašení jsou přísně kontrolovány automatickou termoregulací, a tak výroba vína může trvat i několik týdnů. Při zrání vína se používají tradiční metody. Zrání probíhá v dubových sudech, které jsou z 1/3 obměňovány každý rok.

Další zárukou pro kvalitu je vlastní lahvování přímo v zámku.

Tato vysoká pečlivost, kdy se nic nesmí nechat náhodě, přinesla vinařství velké uznání v podobě mnoha zlatých a stříbrných medailí na soutěžích v Paříži a Bordeaux.

Vše skladem
doručení do 24 hodin
Doprava ZDARMA
při nákupu nad 3000 Kč
Možnost osobního
odběru
Zboží je provázáno
exkluzivitou
Špičková vína od malých
a středních producentů